Några av våra favoritcitat:

Du väljer själv om du vill se glaset som halvtomt eller som halvfullt - Okänd

Det är först när människan ser hur liten hon är som hon upptäcker hur stor hon är
- Lönnebo

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift - Okänd


fredag 19 juni 2009

Först Möte, Sedan Datum - Kanske...

Tidigast igår, annars förmodligen på måndag, kommer de att titta på bilderna från magnetröntgen. Därefter fattas det slutgiltiga beslutet om operation, varefter Annika kontaktas. Vi kallas då till informationsmöte på neurologiska avdelningen på Karolinska och får först där veta datumet för den stundande operationen.

Vi kommer att försöka samla länkar till hemsidor o dyl som hjälpt oss under den långa färden. Hoppas att de ska vara till nytta även för andra.

Tar tillfället i akt och önskar alla en glad midsommar. :-)

2 kommentarer:

  1. Hej Magnus och Annika!
    Först en fortsatt trevlig midsommarhelg. Försökt nå er via telefon utan resultat, vilket jag har full förståelse för.Bra med denna blogg. Vill bara säga vi följer er hela tiden i våra tankar och via Kina. Vad kan vi göra? Vad som helst när ni behöver oss. Det är bara att ringa,eller säga till Kina.Många kramar ifrån oss på Juristvägen / KArin

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket. Stödet vi får från alla runt omkring betyder så mycket. Om det blir operation som de tror kommer det att bli en påfrestande tid för oss. Kanske kommer vi då behöva lite extra hjälp.

    SvaraRadera